سایر اخبار ویژه

مصاحبه با روژین روح صداقت و بررسی اهمیت هوش مصنوعی در زندگی انسان‌ها

در گفت وگو با مدیریت یک مجموعه فعال در عرصه برندینگ و هوش مصنوعی: در حال حاضر مبحث هوش مصنوعی بسیار در جوامع رواج پیدا کرده است و احساس میکنم چند سال دیگر فضای مجازی ما سراسر از هوش مصنوعی شود.

به گزارش انیم، مهندس روژین روح صداقت در گفت وگو با خبرنگار ما گفت: نزدیک به چهار سال است که در زمینه برنامه نویسی در مباحث طراحی وبسایت, هوش مصنوعی و برندینگ و مارکتینگ شرکت ها یک تیم حرفه ای را تشکیل داده ایم.

این جوان خلاق ادامه داد: تیم ما متشکل از دانشجویان و در قالب یک رنج سنی جوان مشغول به فعالیت است و کارها بر اساس توانمندی ها تقسیم بندی شده است که برای شرکت های مختلف چه در داخل کشور چه عرصه بین الملل خدمات صورت می گیرد.

روح صداقت افزود :رشته تحصیلی من صنایع بوده است و هیچ وقت تصور نمی کردم به برنامه نویسی علاقه مند شوم اما از سن هجده سالگی که در شرکت همکاری داشتم ابتدا پشتیبانی سایت را به عهده داشتم و بعد به تخصص های دیگر علاقه پیدا کردم و همزمان با گذراندن دوره ها در جهاد دانشگاهی, دانشم را در برنامه نویسی گسترش دادم و به طور کل از صنایع به برنامه نویسی گرایش پیدا کردم.

این فعال حوزه هوش مصنوعی, به کاربرد هوش مصنوعی و رواج آن در جهان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر مبحث هوش مصنوعی بسیار در جوامع رواج پیدا کرده است و طبیعی است من هم علاقه ام بیشتر به سمت هوش مصنوعی رفته است و احساس میکنم چند سال دیگر فضای مجازی ما سراسر از هوش مصنوعی شود.

وی در همین راستا ادامه داد: هوش مصنوعی که برنامه نویسی آن با پایتون انجام می شود به طور کل کارها را آسان تر کرده پیشرفت‌های هوش مصنوعی در بسیاری از زمینه‌ها از جمله پزشکی، صنعت، حمل و نقل، ارتباطات، و حتی هنر و تفریح، به بهبود و تغییر زندگی انسان‌ها کمک کرده است. مثلا:
1. در پزشکی، هوش مصنوعی به تشخیص و پیش‌بینی بیماری‌ها کمک کرده و روش‌های درمانی را بهبود داده است.
2. در حمل و نقل، سیستم‌های هوش مصنوعی می‌توانند به بهبود ترافیک و ایمنی جاده‌ها کمک کنند.
3. در ارتباطات، هوش مصنوعی به ترجمه زبان‌ها، تحلیل اطلاعات اجتماعی و بهبود تجربه کاربری در اینترنت کمک می‌کند.
4. در صنعت، ربات‌ها و خودروهای هوش مصنوعی می‌توانند به بهبود تولید و عملکرد کارخانه‌ها کمک کنند.
همچنین، هوش مصنوعی بهبودات مستمری می‌کند و احتمالاً در آینده نقش بزرگتری در زندگی انسان‌ها خواهد داشت. اما لازم به ذکر است که هنوز تعدادی از چالش‌ها و مسائل اخلاقی و اجتماعی مرتبط با هوش مصنوعی وجود دارد که باید مورد بررسی دقیق قرار گیرد.

وی تصریح کرد: در مبحث هوش مصنوعی در حال فعالیتی هستیم که کار را برای برنامه نویسی آسان کرده است و به اینصورت است که برنامه نویسی با پایتون نیاز به پرتال هایی دارند که بتوانند هر برنامه ای را بنویسند اما هوش مصنوعی که ما در حال حاضر روی آن کار میکنیم به جای یک روز زمان گذاشتن , در یک ساعت در این اپلیکیشن امکان پذیر است.

این فعال حوزه فضای مجازی خاطرنشان کرد: هر شرکتی برای پیشرفت به یک سایت نیازمندی است و سایت در حقیقت یک شناسنامه برای شرکت است که به صورت جهانی است و بنابراین اولویت معمولا با سایت آن شرکت است و ما هم تصمیم گرفتیم در این زمینه صفرتاصد تلاش کنیم

روح صداقت به کار گیری نسل جوان در مجموعه را مزیت اصلی دانست و گفت: مزیت مجموعه ما این است همه افراد جوان و طبق گفته ایلان ماسک بهتر است هر فردی از نسل جوان برای کار بهره ببرد و به همین خاطر بچه های ما جوان و در کارشان ابتکار عمل دارند و ما برای باگ های یک سیستم از جزئی ترین تا کلی‌ترین مرحله و برای هر قسمت یک نیروی حرفه ای داریم.

این جوان نخبه فضای مجازی افزود: خاطره مهیج در کارمان پروژه گیم را شروع به کار کردیم که یک مجموعه از ایرانیان داخل کانادا کارفرمای آن هستند که به شرکت ما کارها را واگذار کرده اند و آنقدر پروژه جالب و جذاب بود که ما خودمان هم به بازی گیم می پرداختیم.
و دیگر تمایز های این تیم تعامل با مشتریست؛ ارتباط مؤثر با مشتریان و درک نیازهای آنها می‌تواند مارا را از رقبا متمایز کند.

وی عصر دیجیتال را بسیار مهم برای افراد خانواده دانست و تاکید کرد: همه خانواده ها به اعتقاد من می بایست از هر خانواده حتی شده یک نفر وارد عصر دیجیتال شود و اگر در زمینه تکنولوژی اطلاعات یا تخصص نداشته باشند نمیتوانند پیشرفت کنند.

وی در پایان تصریح کرد: در پایان امیدوارم مدارس ایران مثل کشورهای جهان اول, از دوران ابتدایی هوشمند سازی شوند و علاوه بر آموزش زبان, برنامه نویسی را هم در قالب آموزش ارائه دهند و من معتقدم رقیبی در کار وجود ندارد و همه با هم هدفمند هستیم.

انتهای خبر.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا